The Symphonic Pink Floyd Show met special guest James LaBrie in Ahoy

Geschreven door op 29 september 2017 om 11:18
Pink Floyd Dark Side of the Moon - Vilisvir (Wikimedia Commons)

The Symphonic Pink Floyd Show komt in december naar Nederland! Op 12 december staat de bijzondere show in Rotterdam Ahoy met een special guest: Dream Theater-frontman James LaBrie!

Symphonic Pink Floyd Show ft. James LaBrie in Ahoy

Pink Floyd-fans kunnen op dinsdag 19 december in Rotterdam Ahoy terecht voor een bijzonder evenement! Die avond vindt The Symphonic Pink Floyd Show plaats in de Rotterdamse concertzaal. Special guest bij de show is niemand minder dan Dream Theater-frontman James LaBrie.

 

Concertkaarten

Tickets voor het bijzondere concert zijn verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Tickets Primair Tickets Secundair

Spectaculaire show

De show is zeker niet het zoveelste eerbetoon aan de legendarische band, zo lezen we op de website van Eventim:  “The Symphonic Pink Floyd Show is een concert voor wie houdt van symfonische muziek, maar ook voor wie houdt van de typische, herkenbare psychedelische Pink Floyd-rock.”

Bezoekers kunnen een avond vol spectaculaire technologieën, drones, visuals en een adembenemende lasershow verwachten. Dit alles in combinatie met de legendarisch Pink Floyd-hits, gebracht door een uitgebreid symfonisch concert. Een avond die je niet mag missen dus!

Bron: Eventim

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.