George Michael wil reunie met Wham!

Geschreven door op 28 juli 2014 om 15:27
George Michael - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

George Michael hoopt op een reünie met zijn Wham!-collega Andrew Ridgeley. Volgens de zanger hebben de twee plannen om in de toekomst weer bij elkaar te komen als popduo.

Reunie Wham!

Volgens de Britse krant Mirror heeft George Michael in twee interviews aangegeven dat de zanger een reünie van Wham! wel ziet zitten. In Q magazine vroeg de zanger onlangs waar hij spijt van had in zijn leven. De zanger antwoorde met: ‘Het einde van Wham!’

In 2012 kwamen de heren al bij elkaar voor een kleine reünie. Michael en Ridgeley gaven toen samen een optreden tijdens een afterparty na de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen.

Wham!

In de Jaren 80 waren George Michael en Andrew Ridgeley als popduo wereldberoemd. De nummers Club Tropicana en Last Christmas zijn nog regelmatig te horen op menig radiostation. In 1986 besloot het duo uit elkaar te gaan. Dit tot groot verdriet van de vele Wham! fans.

Wham! heeft meer dan 25 miljoen platen wereldwijd verkocht en is hiermee een van de succesvolste popduo’s uit de jaren 80. De albums van de populaire popsensatie uit de jaren tachtig, zijn nog steeds populair. De albums zijn momenteel nog te koop via de website van Bol.com.

Wham! Video

Speciaal voor fans: Een nostalgische videoclip uit de hoogtijdagen van Wham!

YouTube player

Altijd het laatste George Michael nieuws

Mis nooit meer een concertaankondiging, voorverkoop of albumrelease van George Michael. Volg Artiestennieuws op Facebook.

We zullen je niet stalken met onzin en roddels over artiesten. Wel houden wij jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over George Michael en andere relevante artiesten.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.