Nieuwe videoclip voor plaat Pharrell Williams en Daft Punk [Video]

Geschreven door op 8 oktober 2014 om 9:45
Pharrell Williams - Fotocredits: Andreas Meixensperger Follow - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Pharrell Williams’ en Daft Punk’s nieuwste samenwerking heeft een nieuwe videoclip gekregen. Het gaat om de plaat Gust of Wind.

‘Gust Of Wind’ staat ook op Pharrell Williams’ nieuwste album ‘Girl’, die in maart van dit jaar uitkwam. De videoclip is geregisseerd door de Britse filmmaker en regisseur Edgar Wright, die onder meer verantwoordelijk was voor de film Shaun of the Dead.

Pharrell Williams werkte al eerder samen met Daft Punk, toen voor de enorm gehypte single Get Lucky. Met die single stond de Amerikaanse hitmachine zes weken lang op nummer 1.

Bekijk hieronder de video van Pharrell Williams  – Gust of Wind

YouTube player

 

Pharrell Williams

Pharrell Williams, die op 5 april 1973 werd geboren in Virgina, staat ook wel bekend als Skateboard P. Hij is onder meer bekend van zijn rol in het producersduo The Neptunes en de band N*E*R*D.

n 2010 had Pharrell Williams de leiding over de muziek van de film Despicable Me samen met Hans Zimmer. In 2013 werkte hij ook mee aan het nieuwe album van Daft Punk, Random Access Memories, waarvoor hij onder meer Get Lucky inzong. Ook werkte hij mee aan de single Blurred lines, samen met Robin Thicke en T.I.. Zijn meest recente hit, Happy, groeide bliksemsnel uit tot een wereldwijde hit en is het meest succesvolle nummer in de geschiedenis van de Nederlandse Top 40.

Tip:  Het meest recente album van Pharrell Williams, Girl, waar ook Gust of Wind opstaat, is verkrijgbaar via bol.com.

 

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.