Zanger Jamai kondigt nieuw album ‘Genoeg Te Doen’ aan

Geschreven door op 9 januari 2018 om 14:52
Jamai Loman - Bron: WikiMedia Commons - Fotocredits: Wences - (CC BY-SA 3.0)

Fans van Jamai Loman opgelet! De Nederlandse zanger brengt in maart zijn eerste album, sinds hij vijftien jaar geleden op 17-jarige leeftijd de finale van Idols won, uit.

Jamai brengt nieuw album

Goed nieuws voor de fans van Jamai Loman! De Nederlandse zanger, presentator en musicalacteur gaat op vrijdag 23 maart zijn eerste studioalbum ‘Genoeg Te Doen’ uitbrengen. Op vrijdag 26 januari wordt de eerste, gelijknamige single van het album uitgebracht. Eerder werd al bekendgemaakt dat de zanger uit Gouda, in april op het evenement ‘Holland zingt Hazes‘ staat.

‘Genoeg te doen’

Het nieuwe album ‘Genoeg Te Doen’ is een pop/luisterplaat geworden, met ruimte voor dansbare tracks, maar vooral voor veel ambiance. De teksten zijn oprecht, serieus, actueel en puur met thema’s als verwerking, vertrouwen en verlangen.

Jamai zingt op het album in het Nederlands, ”Omdat dat de taal is waarin ik me het eerlijkst kan uitdrukken, waarin ik zelf geloof wat ik zing.” Verder is hij zelf achter de piano gaan zitten en heeft hij zijn eigen nummers geschreven en gecomponeerd.

 

Bronnen: NU, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.