Tino Martin voor bijzonder ‘in the round’ concert naar Ziggo Dome

Geschreven door op 25 oktober 2017 om 21:03
tino martin - Fotocredits LotteV 86 - (Wikimedia Commons)

Tino Martin komt ook in 2018 naar de Ziggo Dome! De Haagse volkszanger betreedt op 16 juni het podium in de Amsterdamse concertzaal.

Tino Martin ook in 2018 naar Ziggo Dome

Tino Martin gaat als een speer! Nadat de immens populaire zanger in juni de Ziggo Dome al uitverkocht, kondigde hij voor januari 2018 nieuwe shows aan in het Koninklijk Theater Carré en het AFAS Circustheater. Deze shows waren binnen enkele minuten al uitverkocht.

Nu heeft Tino nóg een bijzondere show voor 2018 aangekondigd! De Haagse zanger betreedt op zaterdag 16 juni 2018 opnieuw het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam, voor een ‘in the round’ show.

Concertkaarten

Tickets voor de grote show zijn o.a. via de volgende online verkooppunten verkrijgbaar:

Tickets Secundair Tickets Primair

“Spannend”

De Ziggo Dome laat op haar website weten dat het voor één dag omgedoopt wordt tot Tino Dome. De 33-jarige zanger zegt zelf: “Dit wordt mijn eerste keer dat ik ‘in the round’ zal optreden, best spannend en ook heel uniek. Op deze manier ben ik veel dichterbij m’n fans, ook voor de bezoekers op de 2e ring die normaal wat verderaf zitten zal het een belevenis worden, ik sta dan letterlijk tussen mijn fans.”

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.