Tuckerville Festival komt met tweede editie en kondigt grote namen aan

Geschreven door op 23 februari 2017 om 12:55
NIET MEER GEBRUIKEN Ilse DeLange - Fotocredits Esmee Burgersdijk

Tuckerville Festival komt met een tweede editie! Het door Ilse de Lange georganiseerde festival heeft de eerste namen van haar line-up aangekondigd. Onder meer Triggerfinger, The Common Linnets en Douwe Bob staan op 2 september op het podium in Enschede.

Tuckerville 2017

In 2014 organiseerde Ilse de Lange haar Tuckerville festival voor het eerst. Nu, drie jaar later, volgt een tweede editie! Inmiddels zijn al enkele grote namen aangekondigd. Zo zullen onder meer Triggerfinger, Racoon, The Common Linnets en Douwe Bob tijdens het evenement het podium betreden. Het festival vindt plaats op zaterdag 2 september bij recreatiegebied Het Rutbeek in Enschede. Kaarten gaan op 25 februari in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Ilse de Lange

Het Tuckerville festival is een initiatief van countryzangeres Ilse de Lange. Het festival in het Twentse bos heeft dit jaar drie grotere podia, maar ook verschillende intieme area’s. Het festival is voornamelijk gericht op folk-, country-, americana- en rootsmuziek. Naast muziek kunnen bezoekers bij het festival ook terecht voor foodtrucks, een kampvuur aan het water en nog veel meer activiteiten.

Bron: Tuckerville 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.