Tino Martin geeft in juni het concert van zijn dromen in de Ziggo Dome

Geschreven door op 29 november 2016 om 17:05
tino martin - Fotocredits LotteV 86 - (Wikimedia Commons)

Tino Martin doopt op 10 juni de Ziggo Dome voor één dag om in de ‘Tino Dome’. De zanger geeft dan de grootste show uit zijn carrière.

Tino Martin in de Ziggo Dome

De zanger stond afgelopen mei al in een uitverkochte Heineken Music Hall, maar pakt het op 10 juni nog iets groter aan. Onder de noemer ‘Hét concert van mijn dromen XL’ geeft Martin dan het grootste concert van zijn carrière in de Ziggo Dome in Amsterdam. In de aanloop naar het concert lanceerde de volkszanger al de single en themasong Later Als Ik Groter Ben.

Tino Martin kaarten

Kaarten voor het grootste concert zijn vanaf donderdag 1 december om 10:00 verkrijgbaar via onder andere de volgende verkooppunten:

Primair:

Tino Martin

Secundair:

Topticketshop (beschikbaar)

Edison Award

De zanger brak in Nederland door met zijn single Jij Liet Me Vallen. Dit jaar ontving de levensliedzanger een Edison Award voor het gelijknamige album, dat wekenlang bovenaan de hitlijsten stond. Zijn muziek doet qua sfeer en gezelligheid aan de kenmerkende muziek van André Hazes.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.