Metrostationzanger Mike Yung nu ook naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 7 december 2018 om 13:29
Mike Yung - Screenshot YouTube

De soulvolle straatartiest Mike Yung geeft in februari 2019 ook een optreden in TivolVredenbrug te Utrecht. Eerder verkocht Yung al Paradiso uit.

Mike Yung in TivoliVredenburg

Op vrijdag 9 februari 2019 geeft Mike Yung een concert in de Pandora van TivoliVredenburg te Utrecht. Een maand eerder, in januari 2019 staat de soulvolle zanger in een uitverkochte Paradiso Noord. 

Concertkaarten

Kaarten voor de show zijn reeds te bestellen via de website van TivoliVredenburg.

Zingen in het metrostation

Meer dan dertig jaar lang zong Mike Yung dagelijks in het metrostation van New York. Door video’s op sociale media te posten, ging de zanger in 2016 viral en zijn talent bleef niet langer onopgemerkt. Yung deed mee aan America’s Got Talent, waarin hij tot de halve finale kwam, en trad op in de Late Late Show van James Corden. Toch zat er voor de zanger nog geen echte doorbraak in.

Bijzondere samenwerking Martin Garrix

De Nederlandse dj Martin Garrix zag ook een video van de zanger en besloot contact met hem op te nemen. In november verscheen de single ‘Dreamer‘. Een paar dagen later publiceerde Garrix een aflevering over de straatartiest op zijn YouTube-kanaal. In de video vertelt de vrolijke zanger over zijn dromen en de unieke samenwerking met Garrix.

YouTube player

Crowdfunding actie

Mike’s grootste droom is om zijn eigen album op te nemen. Ondanks al zijn publiciteit heeft de artiest nog niet voldoende geld om een plaat op te nemen. Daarom is hij een crowdfund-actie gestart om geld in te zamelen voor zijn debuutalbum ‘Never Give Up‘.

 

Bronnen: tivolivredenburg.nl, youtube.com, nbcnewyork

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.