SixxAM geeft concert in TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 31 maart 2016 om 10:10

De Amerikaanse hardrockgroep SixxAM komt naar TivoliVredenburg Utrecht! De band geeft deze zomer in juni een concert in de Pandora zaal.

SixxAM naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Nikki Sixx! De band rondom de Mötley Crüe-bassist komt voor een concert naar Nederland. De band staat op dinsdag 14 juni in de Pandora zaal van TivoliVredenburg Utrecht. Deuren van de zaal gaan open om 19:15 uur en het concert gaat van start om 19:45 uur ’s avonds. Het voorprogramma wordt binnenkort nog bekendgemaakt.

Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan via de website van TivoliVredenburg.

Nikki Sixx

SixxAM is de band van hardrock-icoon Nikki Sixx, basgitarist van de legendarische glammetalband Mötley Crüe. Verwacht bij SixxAM alleen geen poedelkapsels – de muziek van het trio neigt meer naar alternatieve metal, alhoewel het nog steeds catchy is!

Omdat Mötley Crüe inmiddels afscheid heeft genomen van het bandleven, kan Sixx zich nu volledig richten op zijn eigen project. Vandaar is misschien de meest recente plaat ook een dubbelplaat! Prayers For The Damned Vol. 1 komt uit op 29 april 2016 en het tweede deel nog later dit jaar. Beluister hieronder het nummer Rise, afkomstig van de nieuwste plaat.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.