André Rieu ook dit jaar weer naar Maastricht

Geschreven door op 9 oktober 2018 om 14:22
Andre Rieu - Fotocredits Bill in Arizona - Bron Flickr (CC BY-NC 2.0)

Goed nieuws voor fans van André Rieu! De maestro kondigt namelijk de vijftiende editie van de traditionele zomeravondconcerten in Maastricht aan. 

André Rieu op Vrijthof

André Rieu geeft dit jaar voor het vijftiende jaar op rij zomeravondconcerten op het Vrijthof in Maastricht. De artiest staat op 5, 6 en 7 juli 2019 samen met zijn ‘Johan Strauss Orkest’ op het Vrijthof. André speelt aan het begin van januari eerst nog in de Ziggo Dome voor een nieuwjaarsconcert.

Kaartverkoop

Kaarten voor de shows op vrijdag 5 juli, zaterdag 6 juli en zondag 7 juli gaan eind deze week in de verkoop. De verkoop start op vrijdag 12 oktober om 10:00 uur via de website van Rieu zelf. Uitverkocht? Kijk hier.

Klassiek voor iedereen

De muzikant gaf de afgelopen jaren maar liefst 88 concerten in Maastricht voor duizenden bezoekers. Rieu wil klassieke muziek zo aantrekkelijk mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. In plaats van mensen die zwijgend naar klassieke muziek luisteren heeft de maestro liever een dansende vrolijke menigte die volop aan het genieten is van de show.

Vragen?

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over de shows van de Limburgse grootmeester? Kijk dan eens op deze pagina voor handige tips en meer info!

 

Bronnen: perssupport.nl, andrerieu.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.