Waylon en Caro Emerald maken nummertje

Geschreven door op 2 juni 2010 om 22:11
Waylon - Foto: Rob Feber Fotografie Apeldoorn - (Bron: Wikimedia Commons)

Waylon en Caro Emerald zingen later deze maand voor het eerst een duet. De twee artiesten brengen tijdens het Because I am a Girl-concert de James Brown-klassieker ‘It’s a Man’s World’ ten gehore. Zanger Waylon opent het festival met het Michael Jackson-nummer ‘Man in the Mirror’, maakte organisator Plan Nederland bekend.

De organisatie zet zich in voor meisjes in ontwikkelingslanden. Elk verkocht kaartje zet Plan Nederland om in een geboortebewijs voor een meisje. Doordat wereldwijd vijftig miljoen kinderen bij hun geboorte niet worden geregistreerd, bestaan ze officieel niet, zegt de organisatie. Het geboortebewijs is de eerste stap om de rechten van het kind te waarborgen.

Mensen die zich opgeven als sponsor voor het meisjesproject, ontvangen twee gratis toegangskaarten voor het concert. Andere artiesten die tijdens het evenement optreden zijn onder meer Giovanca, Alain Clark, Jeroen van der Boom en Karin Bloemen. Because I am a Girl vindt 17 juni plaats op het Java Eiland in Amsterdam.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Caro Emerald Nieuws · Nieuws · Waylon Nieuws