Lowlands festival nu echt uitverkocht

Geschreven door op 1 maart 2010 om 21:13
Lowlands - Foto Oxfamnovib (Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Dan weer wel, dan weer niet. Is Lowlands 2010 nu uitverkocht? Ja, in recordtempo vlogen de tickets de deur uit! 

Zat je deze week even niet op te letten, dan leek het erop dat je waarschijnlijk dikke pech had. Het gerucht ging dat Lowlands al is uitverkocht. Twitterend Nederland mekkerde er op los dat ze geen kaarten meer konden kopen en op de verkoopsite stond inderdaad een rood blokje achter’ A Campingflight to Lowlands Paradise 2010′ Een dag later werd ergens nog een stapel van 10.000 tickets gevonden. Er is een ernstige fout gemaakt in het ticketsysteem. ‘De blokkade voor de CJP-kaarten is dubbel ingevoerd. De foutieve blokkade is nu opgeheven waardoor er nu nog 10.000 kaarten beschikbaar zijn,’ was op de site van Lowlands te lezen. Paniek om niks dus, er waren nog kaartjes.

Maandag was het écht zo ver. ECHT! Op de site van Lowlands is het te lezen en de organisator bevestigd het aan NOS Headlines: er is geen kaartje meer te krijgen voor Lowlands. De paniek om de uitverkochte tickets zorgde blijkbaar voor een run op de tickets.

Dat is dan keurig in één week en drie dagen afgehandeld, een record! De voorverkoop startte namelijk op 20 februari. Dat valt op zich nog wel mee, maar het is wel opvallend dat het in tien dagen uitverkocht is terwijl er nagenoeg nog niets bekend is van de line-up.

Bron: 3Fm.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Featured · Nieuws