Eurovisie Songfestival 2013 zelfs met zes voorrondes

Geschreven door op 12 juli 2012 om 10:33
Eurovison in Concert, David Hasselhoff, Duncan Laurence (Eurovisie Songfestival) Logo (Wikimedia Commons)

Het Eurovisie Songfestival 2013 bestaat uit een zestal voorrondes. Dat maakte TROS-directeur Peter Kuipers onlangs bekend.

height="10"Gisteren berichtten wij al over een mogelijke deelname van Anouk aan het Eurovisie Songfestival. Ze zou graag meedoen aan de zangwedstrijd, mits er geen voorronde aan verbonden zou zitten. De kans op een deelname van Anouk lijkt nu minimaal.

Anouk had de ‘killersong‘ al klaar liggen, maar deze werd geweigerd door de TROS. Eric van Tijn en Glennis Grace toonden hun ongenoegen.

Eric van Tijn
Van Tijn noemde de beslissing ‘amateuristisch, bizar en armoedig’. “Ze snappen het gewoon niet”, liet hij weten in RTL Boulevard.

Glennis Grace
Glennis Grace sluit zich hierbij aan: “Ik vind het een beetje dom. Hoe kun je de beste zangeres van Nederland, met zo’n status, vragen om mee te doen aan de voorronde?”

Wij hebben in de laatste jaren immers zulke sterke kandidaten gehad dat een voorronde echt noodzakelijk is… Bekijk hier het nummer van Joan Franka tijdens de editie van 2012.

Joan Franka – YouTube

Overzicht Anouk Nieuws
Lees meer over Anouk op Wikipedia

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Songfestival Nieuws