Comeback Justin Timberlake?

Geschreven door op 1 maart 2011 om 10:40
Justin Timberlake - Foto: Gary King - Bron: Wikimedia Commons

Gaat Justin Timberlake dan eindelijk weer muzikaal iets van zich laten horen? Het laatste album dateert inmiddels uit 2006.

De zanger die zich de laatste tijd meer gericht heeft op acteren, zei zondag bij de Oscar uitreiking: “Ik denk dat ik deze zomer wat tijd in de studio ga door brengen.” Hij was bij de Oscars om de film waarin hij speelde, “The Social Network”,  te supporten. Het laatste album van Justin Timberlake dateert alweer van 2006 ( FutureSex / Love Sounds).  Er staan binnenkort nog 3 films voor het op stapel. Hij gaat namelijk nog spelen in “Friends with Benefits”, “Bad Teacher” en “Now”. Hij maakte er een grapje van door te zeggen dat hij nu werkeloos is en hij weer de tijd heeft terug te gaan naar muziek. “Ik ben niet in gehuurdom voor iemand te werken dus misschien ga ik mezelf wel inhuren om wat muziek te schrijven.”

Hoewel hij geen album heeft uitgebracht in 4 jaar, is hij toch te horen geweest in samenwerking met andere artiesten. Onder andere met Madonna in “4 Minutes” uit 2008.

We zijn benieuwd na wat Justin ons in de toekomst zal gaan brengen….

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Timberlake Nieuws · Roddels