Ben Howard aankomende zomer met nieuw album naar AFAS Live

Geschreven door op 5 april 2018 om 10:55

Ben Howard komt eindelijk terug naar Nederland! De Britse singer-songwriter is terug van weggeweest en staat aankomende zomer in de Amsterdamse AFAS Live!

Ben Howard naar AFAS Live

Ben Howard is back! De Britse zanger en gitarist is na een aantal jaren van afwezigheid weer helemaal terug, met een nieuw album op komst! Op 1 juni brengt Ben zijn nieuwe plaat ‘Noonday Dream’ uit, waarvan onlangs de eerste single ‘A Boat To An Island On The Wall’ al verscheen.

De 30-jarige singer-songwriter was in 2014 al te vinden op het podium van de Heineken Music Hall, dat tegenwoordig de naam AFAS Live draagt. Aankomende zomer keert Howard terug op het Amsterdamse podium. De show vindt op zaterdag 7 juli plaats.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 13 april in de verkoop en zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Bron: AFAS Live

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Rock Werchter 2018 kondigt elf nieuwe acts en nieuw podium aan Rock Werchter 2018 heeft elf nieuwe namen aangekondigd! Onder meer Stone Sour, Anne-Marie, Ben Howard en James Bay reizen aankomende zomer naar het Be...
Ben Howard Concerten Uitverkocht Beide concerten van Ben Howard zijn volledig uitverkocht. De singer-songwriter geeft op 18 en 19 december twee shows in de Heineken Music Hall in Amst...
Extra concert Ben Howard in HMH op 19 december Ben Howard geeft op vrijdag 19 december een extra concert in de Heineken Music Hall. Het eerste concert op 18 december was binnen een kwartier uitverk...

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu