Gitarist Robert Cray voor optreden naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 5 april 2018 om 10:19
Robert Cray - Foto Steve Hopson (Wikimedia Commons, CC BY 2.5)

Gitarist Robert Cray komt naar Nederland! Op 26 september staat de wereldberoemde hitmachine met zijn Robert Cray Band op de planken van TivoliVredenburg in Utrecht. 

Update: Robert Cray komt ook voor een show naar Metropool! Op 27 september staat de gitarist in Metropool.

Robert Cray in Utrecht

Fantastisch nieuws voor de fans de zanger! Aankomende zomer staat de Amerikaanse muzikant in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. Dé kans om hits als ‘Right Next Door’ en ‘Smoking Gun’  live te aanschouwen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint vrijdag 6 april om 10.00. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site van TivoliVredenburg.

Robert Cray

Cray is al generaties lang van invloed met zijn fabuleuze gitaarspel. Zijn bluesmuziek is bij iedere liefhebber bekend. In de jaren 80 van de vorige eeuw scoorde de goedlachse Amerikaan hits met ‘Right Next Door’, ‘Smoking Gun’ en ‘Don’t be Afraid of the Dark’. Twee jaar geleden was Robert Cray voor het laatst in Nederland te bewonderen. Sindsdien bracht de gitarist een nieuw album uit genaamd ‘Cray & Hi Rhytm’. Dit album uit 2017 barst van de soul, rock en blues. Voor de echte liefhebber is het concert in TivoliVredenburg dus een must om te bezoeken!

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.