Sunnery James & Ryan Marciano in oktober 2019 naar AFAS Live

Geschreven door op 25 juni 2019 om 11:18
Sunnery James & Ryan Marciano - Foto: Sara Cooper PR (Flickr) License: CC BY 2.0

Sunnery James & Ryan Marciano staan ook in oktober 2019 weer in AFAS Live. Het welbekende DJ-duo staat in de Amsterdamse zaal met hun nieuwe show ‘EXPOSED’. 

Sunnery James & Ryan Marciano

Fans van het tweetal Sunnery James & Ryan Marciano opgelet! De artiesten komen op vrijdag 18 oktober 2019 naar AFAS Live te Amsterdam. In de zaal van het poppodium zullen de heren hun grootste solo-show tot op heden, ‘EXPOSED’, weggeven Het optreden staat in het teken van het Amsterdam Dance Event. In 2017 stonden de producers daar ook al in de spotlights in de destijds uitverkochte concertzaal. Het publiek kan een energieke show verwachten met een uitgebreide setlist, met daarin onder andere nummers als ‘Savages’ en ‘Shameless’ .

Kaartverkoop

De voorverkoop van de kaarten gaat op donderdag 27 juni 2019 van start om 16:00 uur. De tickets zijn verkrijgbaar via de website van de artiesten. Uitverkocht? Kijk dan eens hier!

‘EXPOSED’

De muzikanten bereiden een drie uur durend programma voor om het publiek te vermaken. ‘EXPOSED’ wordt daarmee de grootste show van de Nederlandse artiesten. Het idee achter het optreden is het overbrengen van de “rauwe energie van de muziek”, omschrijven de performers. Met invloeden van tribal, urban, soul en funk heeft het koppel in ieder geval een unieke sound. Benieuwd hoe dat klinkt? Bekijk de video van ‘Savages’ hieronder:

 

Bronnen: Youtube, Twitter, website Sunnery James en Ryan Marciano

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Hessel van der Wal, Redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.