Famke Louise en Ronnie Flex bevestigen relatie in nieuwe videoclip

Geschreven door op 17 december 2018 om 13:05
Famke Louise en Ronnie Flex - Fotocredits SPEC

Vrijdag 14 december 2018 werd de nieuwe videoclip van Famke Louise in samenwerking met Ronnie Flex gelanceerd. En deze heeft een wel heel bijzonder eind…

Alleen Door Jou

De nieuwe kersthit van Famke Louise is goed ontvangen door het publiek. ‘Alleen Door Jou’, in samenwerking met Ronnie Flex, is inmiddels al ruim 1 miljoen keer bekeken en kwam tevens op nummer 1 binnen op Spotify.

De zangeres was vrijdagavond te gast bij het programma ‘RTL Late Night‘ om over dit succes te praten: “Het maken van een kerstsingle was altijd een droom voor mij, dus ik ben heel blij dat ik dit kon doen. Ik had niet verwacht dat het zó hard zou gaan, maar ben supertrots op het resultaat. De clip is heel tof geworden en het einde van de video beantwoordt denk ik alle vragen die iedereen het afgelopen jaar over mij en Ronnie had.” 

Bevestigen relatie

Al weken gaan er geruchten over het liefdesleven van de artieste. Deze roddels kunnen nu eindelijk bevestigd worden: Famke Louise heeft een relatie met de rapper. Bij de talkshow van Twan Huys vertelde Famke hoe het stel omgaat met alle publiciteit en dat zij hier geen ‘manier’ voor hebben: “We doen gewoon iets. We hebben allebei volgens mij gewoon superveel schijt aan alles.”

Over het vaderschap van Ronnie Flex wil de YouTuber niet praten: “Dat zijn zijn privézaken. Daar ga ik geen uitspraken over doen.”

Videoclip

Bekijk de populaire video hieronder:

YouTube player

 

Bron: spec, Nu.nl, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.