Extra concert Ben Howard in HMH op 19 december

Geschreven door op 29 augustus 2014 om 11:29
Ben Howard - Foto: ~He Shoots He Scores~ (Flickr, CC BY-ND 2.0)

Ben Howard geeft op vrijdag 19 december een extra concert in de Heineken Music Hall. Het eerste concert op 18 december was binnen een kwartier uitverkocht, waarop concertorganisator Mojo een extra concert aankondigde.

Ben Howard uitverkocht

Ben Howard blijft ongekend populair in Nederland. Nadat eerder zijn optreden in Paradiso al binnen enkele minuten uitverkocht was, staat de 27-jarige Engelsman nu in ieder geval ook één keer in een uitverkochte HMH. De kaarten voor zijn optreden op 18 december verkochten wederom in recordtempo, waardoor het concert binnen een kwartier al uitverkocht was.

Ben Howard

Extra concert Ben Howard op 19 december

Concertorganisator Mojo heeft een tweede concert aangekondigd van Ben Howard. De singer-songwriter zal op vrijdag 19 december een extra concert geven in de HMH. Zodoende zal de populaire zanger in het najaar drie keer in Nederland staan voor een optreden, met naast de optredens in de HMH ook een intiemer concert in Paradiso op 8 september.

 

Nieuw album Ben Howard

De najaarstour van Ben Howard staat in het teken van de release van zijn nieuwe album I Forget Where We Were, dat op 20 oktober uitgebracht zal worden. De Engelsman brak in 2011 door met zijn debuutalbum Every Kingdom dat tot de tweede plaats van de albumchart reikte, onder meer door de single Keep Your Head Up. In 2012 stond Ben Howard al op Lowlands, waar hij voor een enthousiaste menigte optrad. En nu dus twee keer in de HMH, een teken dat de ster van de Engelse zanger nog steeds rijzende is.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ben Howard Nieuws · Nieuws