Marco Borsato gaat extra Symphonica in Rosso concert geven!

Geschreven door op 25 maart 2015 om 17:06
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Marco Borsato’s hoofdrol op Symphonica in Rosso is populairder dan ooit. De officiele kaartverkoop was nog niet gestart of de twee concertdatums waren al uitverkocht. Daarom kondigde Marco vandaag een nieuwe concertdatum aan.

In 2006, op de eerste editie van het concert, stond de Nederlandse zanger ook al als hoofdact op het programma. Dat was zo’n succes dat Marco Borsato er dit jaar weer staat.

Bekijk hieronder het promofilmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=O0Rqq7mvoYg

KAARTVERKOOP NIEUWE CONCERTDATUM

De concerten op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober zijn inmiddels uitverkocht. Op Topticketshop.nl worden er nog een beperkt aantal weekendkaarten aangeboden. De organisatie heeft aangekondigd dat er nog een extra concert bijkomt op dinsdag 27 oktober. Deze kaarten worden op Ticketmaster.nl verkocht. Wil je meer lezen over het evenement? Klik dan even op deze link.

UIT DE HAND GELOPEN PRESALE

De fanclubleden van Marco Borsato en de Vrienden van Symphonica in Rosso kregen de kans om eerder kaarten in te kopen, de zogenaamde ‘presale’.  Afgelopen dinsdag is de presale gestart voor de shows op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober. “Zo’n presale vind ik altijd weer spannend. Ik vind het niet vanzelfsprekend shows uit te verkopen en met stijgende verwondering en blijdschap keek ik steeds weer naar de verkoopcijfers”, aldus Marco Borsato. Het enthousiasme was overweldigender dan verwacht, kortom: de presale liep uit de hand. De 30.000 beschikbare kaarten waren direct uitverkocht.

“Ik ben zo overweldigd door het enthousiasme van mijn fans en de bezoekers van Symphonica in Rosso dat ze zo massaal gebruik hebben gemaakt van de die-hard-fans-presale. Ik had dit niet verwacht en gelukkig is er nog een extra datum in de Ziggo Dome beschikbaar voor een extra concert. We hebben besloten om de officiële voorverkoop te vervroegen en de kaartverkoop meteen open te zetten”, aldus Marco Borsato.

Dat wil dus wel zeggen dat alle fans die een kaartverkoop hadden verwacht op donderdag, nu dus te laat zijn. Bovendien is de extra concertdatum, voor het concert van dinsdag 27 oktober, dus ook al in de verkoop gegaan. We verwachten dat donderdag alles is uitverkocht. Met dat gegeven zullen er waarschijnlijk nog wel een paar nieuwe concertdatums worden aangekondigd. Dit om alle fans die op donderdag een kaartverkoop hadden verwacht, niet teleur te stellen. Zo’n topper is Marco wel in onze ogen. Hou vooral deze site in de gaten om op de hoogte te blijven van al het Marco nieuws!

MARCO BORSATO DE HELD VAN SYMPHONICA IN ROSSO

Marco heeft er niet alleen in 2006 al eerder gestaan, ook heeft hij de editie van 2009 gered. Als grootaandeelhouder van The Entertainment Group is hij het gezicht geweest van de ondergang van het bedrijf. Zelf is hij miljoenen verloren door het faillissement. Nederland stond als één man achter Borsato om hem te steunen. Borsato was ondanks alles toch bereid om zonder loon een vierde Symphonica in Rosso-concert te geven als daarmee de drie eerdere concerten met Diana Ross doorgang konden vinden. Wat een held. Wat hij wel niet over heeft voor zijn fans!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.