Miley Cyrus gaat acteren in serie van Woody Allen

Geschreven door op 26 januari 2016 om 15:27
Miley Cyrus - Foto: Publiek domein (Wikimedia - Mass Communication Specialist 3rd Class Casey J. Hopkins/Released)

Miley Cyrus is door Amerikaanse regisseur Woody Allen gestrikt voor een rol in zijn nieuwste televisieserie die hij voor Amazon Studios gaat maken.

Miley Cyrus

De 23-jarige Wrecking Ball-zangeres gaat de set op met de 83-jarige Elaine May. Zij speelde een rol in Allens komische film Small Time Crooks. De filmmaker staat erom bekend vaak zelf in zijn werk te verschijnen en hij speelt dan ook een rol in de serie. Het nieuwe verhaal speelt zich af in de jaren zestig en wordt verteld in zes afleveringen van ieder een half uur.

Cyrus is dolblij met haar nieuwe acteerklus en deelt haar enthousiasme met haar volgers op Instagram:

Fuck yeah ! Stoked to be in Woody Allens first series!!!!! I had claimed 2016 to be my year of “chillin the fuck out” but next to my bed for a few years now has been this portrait of W.A. & I was looking into his eyes when I got the call to be apart of the cast and work alongside the bad a$$ Elaine May & da dude himself! 1960zzzz here I cummmmm ?????

Hannah Montana

Het is niet voor het eerst dat Miley acteert. Naast de video waar ze naakt in het rond zwaait op een sloopkogel is Cyrus natuurlijk bekend van de Disney serie Hannah Montana, waar ze in 2006 mee doorbrak. In 2007 tekende ze bij platenlabel Hollywood Records en bracht ze haar eerste studioalbum uit, dat tegelijk diende als de soundtrack van de serie Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus. Van dit album zijn in de Verenigde Staten ruim 3 miljoen exemplaren verkocht!

Bron: Deadline

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Miley Cyrus Nieuws · Nieuws