Foo Fighters toegevoegd aan line-up Pinkpop 2018

Geschreven door op 23 oktober 2017 om 10:03
Dave Grohl (Foo Fighters, Nirvana) - Foto SobControllers (Flickr) (CC BY 2.0)

De eerste headliner van Pinkpop 2018 is bekend gemaakt! In 2017 was het festival volgens velen geen succes, maar festivalliefhebbers zijn nu al enthousiast over deze band.

Foo Fighters eerste headliner van Pinkpop 2018!

Eerder maakte Jan Smeets bekend dat de Amerikaanse rockband Foo Fighters waarschijnlijk in 2018 op het jaarlijkse festival zou staan. Dat is nu bevestigd! De band is de eerste headliner die officieel bevestigd is voor de 49e editie van Pinkpop. De kaartverkoop voor Pinkpop 2018 start op zaterdag 24 februari.

‘Concrete and Gold’

De Foos zijn inmiddels begonnen aan een grote wereldtour ter promotie van hun onlangs verschenen album ‘Concrete and Gold’. De plaat kwam op 15 september uit en bereikte al snel de eerste plaats in album hitlijsten over de hele wereld, waaronder Nederland.

In november 2015 stonden de Amerikaanse rockers voor het laatst in Nederland. Destijds gaf de band een optreden in de Ziggo Dome. Eerder dat jaar zou de band ook een optreden op Pinkpop verzorgen. Deze show ging echter niet door, omdat frontman Dave Grohl daags voor het optreden zijn been brak.

Bron; Pinkpop festival

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.