Zes artiesten koppels die uit elkaar zijn gegaan in 2017

Geschreven door op 28 december 2017 om 11:10
Stephen Belafonte en Mel B - Wikimedia Commons - Eva Rinaldi - Stephen Belafonte en Mel B - WikiMedia Commons - Eva Rinaldi - (CC BY-SA 2.0)

Met een nieuw jaar voor de boeg kijken we terug op het afgelopen jaar. 2017 was het jaar waarin een aantal beroemde stelletjes een punt achter hun relatie zetten. Dit gebeurde bij onder meer deze volgende zes ex-koppels.  

Artiesten koppels die uit elkaar zijn gegaan

2017 was een bewogen jaar. Ook voor een aantal beroemde liefdeskoppels. Artiesten Nieuws zette zes artiesten koppels die in 2017 uit elkaar zijn gegaan op een rijtje.

1. Josh Duhamel & Fergie

Begin 2009 trouwden de twee, maar hun huwelijk kwam in september 2017 tot een eind. De voormalige Black Eyed Peas zangeres besprak dit tijdens een uitzending van The Wendy Williams Show in oktober. “Ja… het was niet mijn plan”, zegt Fergie met een zucht nadat Williams het onderwerp aansnijdt.

Ik houd van Josh, hij is de vader van mijn kind. We zullen voor altijd dat project (de opvoeding van hun zoon, Axl) samen hebben en we doen het beste dat we kunnen doen”, vervolgt ze. In een gezamenlijke aankondiging maakten Fergie en Josh, ondanks hun liefde en respect voor elkaar, de scheiding bekend.

YouTube player

2. Hayley Williams & Chad Gilbert

De Paramore zangeres en New Found Glory rockster eindigden hun relatie ongeveer een jaar nadat ze het huwelijksbootje ingestapt waren. In een Instagram post (die onlangs verwijdert is) maakten de twee het nieuws bekend. “Een huwelijk is niet bestemd voor bangeriken”, schrijven ze. “We blijven hechte vrienden en zullen elkaar blijven aanmoedigen en steunen zowel in het persoonlijke als professionele leven.”


3. Mel B (ex- spice girl) & Stephen Belafonte

In maart 2017 vroeg Mel B, bekend van de Spice Girls, een scheiding aan van haar voormalige echtgenoot, Stephen Belafonte. Het tienjarige huwelijk eindigde officieel in december. Volgens TMZ heeft Mel B een toezegging gekregen op een straatverbod tegen Belafonte wegens fysiek geweld, seksueel misbruik en dreigementen om sekstapes te openbaren.

Na maanden lang te hebben gestreden voor de voogdij van hun dochter, Madison, en over hun gezamenlijke bezittingen deed de rechter in december een uitspraak. Mel B zal de gedurende drie jaar Stephen 15,000 dollar per maand moeten betalen en een gedeelde voogdij over hun dochter krijgen.

Stephen Belafonte en Mel B - WikiMedia Commons - Eva Rinaldi - (CC BY-SA 2.0)

Stephen Belafonte en Mel B – WikiMedia Commons – Eva Rinaldi – (CC BY-SA 2.0)


4. Kylie Jenner & Tyga

Ook de relatie van Kylie Jenner en rapper Tyga kwam dit jaar tot een eind. In een aflevering van ‘Life Of Kylie’ vertelt de reality-ster over het besluit.Er was letterlijk niks mis tussen mij en T”, vertelt Jenner. “Ik besloot dat ik erg jong ben en niet over vijf jaar terug wil kijken met het gevoel alsof hij me iets ontnomen heeft, terwijl hij niet zo’n type persoon is.”

Daarnaast vertelt ze dat de twee een speciale band zullen blijven hebben. Tyga bevestigt dit in een radio interview met The Breakfast Club.

YouTube player

5. Nicki Minaj & Meek Mill

Na twee jaar gingen de twee uit elkaar. Begin januari schreef Nicki Minaj een Twitter berichtje om de geruchten van de afgelopen periode te bevestigen. “Ter bevestiging, ja ik ben single”, schreef de Trinidadiaans-Amerikaanse artieste. Meek en Nicki begonnen met daten in 2015 en hebben geprobeerd hun relatie zoveel mogelijk privé te houden.

6. Selena Gomez & The Weeknd

Na tien maanden te hebben gedatet hebben ook Selena Gomez en Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd, de handdoek in de ring gegooid. Hoewel er geen officiële verklaring is, wordt er veelal gespeculeerd dat Gomez’ ex, Justin Bieber, de reden van de break-up is.

Vlak voor het nieuws naar buiten kwam werd Gomez gespot met Bieber tijdens een fietstochtje. Volgens een bericht van TMZ was Abel degene die de relatie beëindigde, omdat hij vond dat de relatie zijn passie verloren had. De bron die TMZ gesproken heeft beweert dat het niks te maken heeft gehad met de Canadese zanger.

YouTube player

 

Bronnen: Youtube, Instagram, TMZ, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.