Die Ärzte in voorjaar 2019 naar poppodium Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 19 september 2018 om 16:01
Die Ärzte - Fotocredits: Nela King - Wikimedia commons (CC BY-SA 3.0)

Op dinsdagavond 28 mei 2019 verovert Die Ärzte de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam. De kaarten voor deze punkrockshow gaan op 21 september in de verkoop.

Tickets voor Die Ärzte

Tickets voor het concert in Paradiso van Die Ärzte in mei 2019, gaan op vrijdagochtend 21 september 2018 vanaf 10:00 in de voorverkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster.

Tour

Het concert van de punkrockers maakt deel uit van de tournee ‘Miles & More 2019′. De band geeft ook shows in onder andere Polen, Italië, Luxemburg en Engeland. Kijk voor het volledige programma van de tour en informatie over de kaartverkoop van de andere concerten op de website van de band.

Berlijn

Die Ärzte is een punkrockband uit Berlijn, opgericht in 1982. De bandleden hadden aan het begin van de jaren ’80 nog last van een ‘valse start’. De muziek sloeg niet aan en de liveshows verliepen chaotisch. Ondertussen zijn ‘de artsen’ uitgegroeid tot de bekendste punkrockband van Duitsland en hebben ze meer dan 20 albums uitgebracht. De rockers staan vooral bekend om hun met satire beladen politieke nummers. Deze worden vooral in Duitsland veel gebruikt in schoolboeken.

 

Bronnen: Wikipedia, Paradiso, Bademeister

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Die Ärzte Nieuws · Nieuws