Anthony B voor swingend optreden naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 25 april 2018 om 14:33
Anthony B beim Ruhr Reggae Summer in Mülheim. Author: Krd (Wikmedia Commons CC BY-SA 3.0)

Anthony B komt naar Nederland! De Jamaicaanse reggae-artiest geeft aankomende winter een swingend en energiek optreden op de planken van TivoliVredenburg in Utrecht. 

Anthony B TivoliVredenburg

Goed nieuws voor alle fans van Anthony B! De Jamaicaanse muzikant gaat op 2 december een bijzonder optreden verzorgen in TivoliVredenburg. Zijn spirituele en maatschappelijke teksten zijn een bijzonder fenomeen in de reggaewereld.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint aankomende vrijdag (27 april) om 11.00. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg.

Anthony B

Keith Blair, zoals Anthony B voor de officiële burgerlijke stand door het leven gaat, werd in 1976 in Clark’s Town geboren. De reggaemuzikant verwierf voornamelijk in de jaren ’90 van de vorige eeuw bekendheid met zijn opzwepende en vrolijke muziek. Hij maakte vele albums en scoorde een aantal hits in Jamaica. Zijn meest recente album, ‘Rasta Love’, uit 2011, werd door critici zeer goed ontvangen. He is dus altijd de moeite waard om een concert van de vrolijke muzikant te bezoeken.

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·