Royal Park Live 2019 bevestigt komst Anouk en DI-RECT

Geschreven door op 25 maart 2019 om 11:04
Royal Park Live, Anouk - By Dotblend [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], from Wikimedia Commons

Royal Park Live 2019 heeft nieuwe namen aangekondigd! Aankomende zomer treden ook Anouk en DI-RECT op in de tuin van Paleis Soestdijk.

Anouk en DI-RECT naar Royal Park Live

Er zijn nieuwe namen bekendgemaakt voor Royal Park Live! Op vrijdag 12 juli 2019 betreedt niemand minder dan DI-RECT het podium in de tuin van Paleis Soestdijk. Later deze avond treedt ook Anouk op tijdens het muziekevenement. Hiermee wordt het tweede weekend van de concertreeks gevuld.

Kaartverkoop

Tickets gaan op donderdag 28 maart 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van het evenement. Uitverkocht? Kijk hier.


Royal Park Live 2019

Naast de twee Haagse acts, werden eerder al meer namen toegevoegd aan het programma. Zo staan onder andere BLØF en Guus Meeuwis op het podium tijdens het eerste weekend, dat plaatsvindt van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli 2019. Een weekend later, van donderdag 11 tot en met zondag 14 juli 2019, treden ook onder andere Tom Odell en Within Temptation op.

 

Bron: royalparklive, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.