Volledige verzameling André Hazes albums gebundeld

Geschreven door op 7 augustus 2014 om 12:43
André Hazes - Eenzaam zonder jou Boxset - Bron: Bol.com

Alle 26 officiële albums van volkszanger André Hazes worden gebundeld in één speciale verzamelbox. De bijzondere verzamelbundel is vanaf 5 september te koop, maar kan alvast vooraf gereserveerd worden.

Tien jaar na zijn overlijden is André Hazes nog steeds ongekend populair. De hits van Hazes worden vandaag de dag nog steeds door jong en oud meegezongen. Het is dus tijd voor een complete bundel met daarin het complete werk van Hazes. De platen die tussen 1977 en 2003 verschenen, maken deel uit van de box Eenzaam Zonder Jou, aangevuld met de bonus-cd Meer Hazes. Dat meldt platenfirma Universal.

 

André Hazes – Eenzaam zonder jou

Eenzaam Zonder Jou bevat alle 26 originele albums plus de bonus-cd ‘Meer Hazes’. Laatstgenoemde bevat een selectie van nummers die niet op originele albums van André Hazes stonden, waaronder het duet met Johnny Logan ‘You’ve Lost That Lovin Feeling’. Eenzaam Zonder Jou is een eenmalige, gelimiteerde en genummerde box. Alle albums bevatten het originele artwork. Het booklet bevatten ‘Recht Uit Het Hart’ liner notes van John van de Ven (vaste producer, arrangeur, componist van Hazes).

 

Vooraf reserveren

De boxset verschijnt als eenmalige, zeer gelimiteerde oplage van slechts duizend stuks en bevat een begeleidend schrijven van producer John van de Ven. De box gaat vanaf 5 september in de verkoop. Het is mogelijk om alvast een exemplaar te reserveren op Bol.com. Op de releasedatum ontvang je de bijzondere verzamelbox van André Hazes als eerste thuis. Hier kun je de verzamelbox  ‘Eenzaam Zonder Jou’ vooraf reserveren. Enkele jaren na de dood van Hazes verscheen al de soortgelijke box Complete Albumoverzicht, maar daaraan ontbraken zijn eerste twee platen voor Philips. Die zijn nu ook toegevoegd.

andre hazes

Hazes nog altijd ongekend populair

Hazes is nog altijd populair onder jonge en oude fans. Dit najaar is het tien jaar geleden dat André Hazes overleed. Er zijn in de tussentijd vele evenementen georganiseerd in nagedachtenis van de populaire volkszanger. Zo loopt momenteel ‘Hij Gelooft in Mij de musical‘ in het DeLaMar theater in Amsterdam. Deze musical is gebaseerd op het turbulente leven van André Hazes. Ook vindt het jaarlijkse Holland Zingt Hazes concert plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tijdens dit concert zingen bekende Nederlanders hun favoriete Hazes hits.

 

Volg het laatste André Hazes nieuws

Mis nooit meer een concertaankondiging, voorverkoop of albumrelease van André Hazes. Volg Artiestennieuws op Facebook.


Wij houden jou graag op de hoogte van het laatste nieuws over André Hazes!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · André Hazes Nieuws · Artiesten · Nieuws