Holland Zingt Hazes ook in 2024 terug in Ziggo Dome

Geschreven door op 10 maart 2023 om 15:17
klimaatneutraal, Ladies of Soul, Het Grootste Feestcafé van Nederland, De Dijk, Holland Zingt Hazes, Avond van de Filmmuziek, Roué Verveer, The War Of The Worlds, Ladies of Soul, Holland Zingt Hazes, Ziggo Dome - Foto: Shirley de Jong (Wikimedia Commons, Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Unported (CC BY-SA 3.0))

Holland Zingt Hazes keert volgend jaar terug in de Ziggo Dome! Het evenement heeft voor volgend jaar twee nieuwe data aangekondigd.

Holland Zingt Hazes in 2024 terug

Hoewel de huidige editie van Holland Zingt Hazes nog in volle gang is, kijkt de organisatie alvast vooruit! Het jaarlijkse meezingfestijn keert ook volgend jaar gewoon weer terug in de Ziggo Dome. Tijdens de shows kunnen fans genieten van de legendarische muziek van André Hazes, gezongen door een waslijst aan gastartiesten.

De twaalfde editie van Holland Zingt Hazes vindt op 8 en 9 maart 2024 plaats in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn per direct verkrijgbaar via de website van Eventim. Zijn de tickets niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plek bij de show!

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.