Jochem Myjer geeft vijftien extra shows in Carré Amsterdam

Geschreven door op 9 januari 2019 om 14:18
Jochem Myjer - Fotocredits: Emiel Ketelaar - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Jochem Myjer heeft aangekondigd vijftien extra shows te geven in Carré Amsterdam. Dit betekent dat de cabaretier ruim vijftig keer in het theater staat.

Vijftien extra shows Jochem Myjer

Jochem Myjer geeft nog eens vijftien shows in het Koninklijk Theater Carré. Eerder had de cabaretier al zesendertig shows in het Amsterdamse theater aangekondigd. Deze zijn allemaal uitverkocht.

De reprise loopt vanaf september tot en met november 2019. Alle avonden maken deel uit van de voorstelling ‘Adem in, adem uit’. Door de toegevoegde shows, staat de druktemaker in 2019 ruim vijftig keer op de bühne van Carré. In totaal staat de teller van alle optredens van Myjer in het theater op honderd.

Wanneer de kaarten voor de extra voorstellingen in de verkoop gaan, wordt later bekendgemaakt.


Adem in, adem uit

Sinds 2017 is Myjer bezig met de voorstelling ‘Adem in, adem uit’. Als afsluiting van de succesvolle tournee, kondigde de komiek aan het podium van het Amsterdamse Carré te betreden. De vijftigduizend kaarten vlogen binnen drie uur de deur uit.

 

Bron: jochemmyjer.nl, AD, Carré 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...