Veldhuis en Kemper terug in het theater met nieuwe cabaretvoorstelling

Geschreven door op 7 september 2017 om 13:55

Vanaf september 2017 staan Veldhuis en Kemper opnieuw in het theater met hun nieuwe cabaretshow ‘Geloof ons nou maar’. De première vond plaats op 5 september.

Veldhuis en Kemper naar het theater

Veldhuis en Kemper staan vanaf 5 september weer samen in het theater. Het cabaretduo presenteert  een gloednieuw cabaretprogramma ‘Geloof ons nou maar’. De show staat in teken van het kritisch blijven en zelf nadenken over het leven. “Je moet niet alles geloven wat ze zeggen” lijkt de integrale boodschap te zijn.

De zangers zetten de boel op een rijtje, zodat jij eindelijk weet wat echt is en wat niet. Wie je wel en niet moet geloven. Je houdt hierdoor meer tijd over voor de dingen die écht de moeite waard zijn in het leven, zoals lachen. Veldhuis en kemper reizen met hun tour door heel Nederland.

Tickets

Kaarten voor de cabaretvoorstelling zijn onder andere te koop bij de onderstaande online verkooppunten:

Tickets (Primair) Tickets (Secundair)

Veldhuis en Kemper

Remco Veldhuis en Richard Kemper vormen samen het cabaretduo ‘Veldhuis en Kemper’. Beiden wilden altijd al graag op het podium staan. Een gezamenlijke vriend van de mannen kreeg er genoeg van om van beiden steeds aan te horen dat ze op het podium wilden staan. Zodoende werd het cabaret- en muziekduo in 1997 samengebracht. Naast hun carrière op de bühne, zingen ze ook. Het laatst verschenen album van deze talenten ‘Of de gladiolen’ verscheen op 31 Oktober 2014.

Bron: Wikipedia.nl, Veldhuisenkemper.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.