Nederlandse Artiesten roepen jonge luisteraars via Spotify op om te stemmen

Geschreven door op 14 maart 2017 om 13:12
Spotify Wrapped Work-out tracks Spotify - Fotocredits Pixelbay (CC0 Publiek Domein)

Aan zes populaire playlists op Spotify zijn audiofragmenten van Nederlandse artiesten toegevoegd. In de audiofragmenten worden jonge luisteraars overgehaald om morgen te gaan stemmen. 

Nederlandse Artiesten roepen jonge luisteraars via Spotify op om te stemmen

Woensdag 15 maart vinden de landelijke verkiezingen plaats. Om jonge luisteraars over te halen om te gaan stemmen morgen, zijn er geluidsfragmenten toegevoegd aan populaire playlists op Spotify. In de fragmenten worden jonge luisteraars door verschillende artiesten overgehaald om te gaan stemmen morgen.

In totaal hebben er 23 Nederlandse artiesten een geluidsfragment opgenomen om de jeugd via Spotify over te halen tot stemmen. De Nederlandse artiesten die hieraan meewerken zijn onder andere Dotan, Kensington, Ali B en Chef’Special. Beluister alle 23 geluidsfragmenten hier.

Mets!

Mets! bestaat uit verschillende mensen, platenlabels en organisaties die het stemmen bij jongeren op de kaart willen zetten. Spotify is hier ook onderdeel van.

Hot Hits NL, Woordenschat, 360 Dance, La Vida Loca, Je Moerstaal en Eigen Bodem zijn de zes playlists waar de geluidsfragmenten in voorbij zullen komen.

Bron: Persbericht Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Radio · Spotify Nieuws