Planet Earth II – Live In Concert in Rotterdam Ahoy

Geschreven door op 16 mei 2017 om 11:20
Planet Earth - Foto David Iliff (Wikimedia)

Op zaterdag 17 maart 2018 kunnen bezoekers in Rotterdam Ahoy genieten van schitterende natuurbeelden van BBC’s ‘Planet Earth’, begeleid door een tachtigkoppig orkest!

Planet Earth II – Live in Concert in Ahoy

Ben jij een enorme fan van de BBC natuurdocumentaires Planet Earth? Dan is dit wat voor jou! Op zaterdag 17 maart 2018 strijkt de show Planet Earth II – Live In Concert neer in Rotterdam Ahoy. Bezoekers kunnen genieten van de spectaculaire beelden op een groot scherm, begeleidt door een orkest van maar liefst tachtig man! Een must voor elke liefhebber van natuurdocumentaires dus!

De nieuwe show volgt op het succes van de vorige Live in Concert-reeks van het BBC-programma, dat alleen al in Duitsland meer dan 200.000 bezoekers trok! De muziek die het orkest ten gehore zal brengen is gecomponeerd door absolute grootheden als Hans Zimmer, Jacob Shea en Jasha Klebe.

Tickets voor de show

Wil jij dit absoluut niet missen? Tickets gaan op vrijdag 19 mei in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Bron: Rotterdam Ahoy

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.