De Nieuw-Zeelandse zangeres Kimbra naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 18 september 2017 om 12:27
Kimbra - Fotocredits: Stuart Sevastos (Wikimedia Commons)

De Nieuws-Zeelandse singer-songwriter Kimbra staat op maandag 27 november 2017 op het podium van de Amsterdamse popzaal Paradiso. 

Kimbra naar Paradiso Amsterdam

Je herkent Kimbra misschien als vrouwenstem in Gotye’s wereldwijde hitsingle ‘Somebody That I Used To Know’. Het grote succes gaf de zangeres een mooie opzet voor haar solocarrière.

De singer-songwriter staat op maandag 27 november 2017 in Paradiso, Amsterdam. Tijdens het optreden laat ze zowel nummers horen van  haar debuutalbum ‘Vows‘, haar tweede album Settle Down‘. Daarnaast zal de zangeres naar verwachting ook een voorproefje van haar nieuwe plaat ten gehore brengen.

Concertkaarten

Kaarten voor dit evenement gaan vanaf vrijdag 22 september om 10:00 in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de onderstaande online verkooppunten:

Tickets (Primair) Tickets (Secundair)

Kimbra Johnson

De Nieuw-Zeelandse singer/songwriter Johnson werd op 27 maart 1990 geboren in Hamilton. Naast haar wereldwijde hitsingle met Gotye, brengt de zangeres eind van dit jaar alweer haar derde album uit ‘Primal Heart’.

 

Bron: Paradiso, Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.