Vrienten, Kooymans en De Groot als Vreemde Kostgangers samen naar theaters

Geschreven door op 19 april 2017 om 11:09
Vreemde Kostgangers - Foto: Jeroen Brummer - (Bron: Wikimedia Commons)

Afgelopen najaar stonden de mannen samen op het podium als Vreemde Kostgangers. Vanwege groot succes komen Vrienten, Kooymans en De Groot dit seizoen terug in de theaters!

Vreemde Kostgangers in concert

Met een nieuw album duiken de mannen dit seizoen de theaters weer in! Nieuwe nummers, oude nummers,  persoonlijke favorieten, het komt allemaal voorbij! Op zaterdag 24 februari 2018 zijn de mannen te zien in De Tamboer in Hoogeveeen, zondag 25 februari 2018 in De Oosterpoort in Groningen, woensdag 28 februari 2018 in Carré in Amsterdam, zaterdag 21 april in het Theaterhotel in Almelo en zaterdag 28 april in het Wilminktheater in Enschede.

Kaarten voor het optreden

Kaarten voor het optreden zijn al beschikbaar. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

Vreemde Kostgangers

Henny Vrienten van Doe Maar, George Kooymans van de Golden Earring en Boudewijn De Groot zijn al jaren goede vrienden. De drie hadden echter nog niet samen op het podium gestaan. In 2013 brachten de mannen hier verandering in. Wegens groot succes in 2016 komen ze volgend jaar gewoon weer terug als Vreemde Kostgangers. Het nieuwe album is verkrijgbaar via bol.com.

Bron: Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.