Zayn Malik had eetstoornis tijdens zijn One Direction tijd

Geschreven door op 1 november 2016 om 11:29
Zayn Malik (One Direction) - Foto Eva Rinaldi - Bron CC Flickr (CC BY-SA 2.0)

De Britse popster Zayn Malik bracht onlangs zijn eigen autobiografie uit. In deze biografie laat hij weten dat hij een eetstoornis ontwikkelt had tijdens zijn periode in One Direction.

Ontdekken eetstoornis Zayn Malik

Zayn had zelf niet door dat hij een probleem had. De zanger had geen zorgen over zijn gewicht, maar kon soms twee of drie dagen achter elkaar niet eten. Dit laat hij weten in zijn autobiografie die vandaag is uitgekomen!

Meer problemen

De zanger had al eerder bekend gemaakt dat hij last had van ADHD en podiumangst. Ook werd de zanger bij One Direction onder druk gezet vanwege zijn gewichtsverlies. De bandleden van One Direction dachten dat Zayn verslaafd was omdat hij zoveel afviel. Dit moest de zanger constant ontkennen, terwijl hij niet doorhad dat er iets heel anders mis was.

Verlaten One Direction

In maart 2015 maakt de popster bekend dat hij One Direction gaat verlaten om zich te concentreren op een solocarrière. Nu gaat het goed met de ster. Mede dankzij de support van vriendin Gigi Hadid. Het soloalbum van Zayn kwam afgelopen maart uit en heet Mind of Mine.

Luister hier naar de single Pillowtalk:

YouTube player

Bron: Telegraaf

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.