Foo Fighters en Rick Astley foppen publiek op Japans festival

Geschreven door op 21 augustus 2017 om 11:55
Rick Astley en Dave Grohl (Foo Fighters) - Foto eigen creatie, origineel van Wjack12 en Ryanw2313 (Wikimedia)

De Foo Fighters hadden een flinke verrassing voor het publiek in petto tijdens haar headline show op het Japanse festival Summersonic. De band haalde zanger Rick Astley het podium op en kon het niet laten om het publiek even flink te foppen.

Foo Fighters en Rick Astley foppen publiek

De Foo Fighters stonden op 20 augustus op het Summersonic festival in Japan en hadden een verrassing voor het aanwezige publiek in petto! Frontman Dave Grohl haalde tijdens de show plotseling de Britse zanger Rick Astley het podium op om gezamenlijk een nummer te spelen.

De band leek een cover van de iconische Nirvana-track ‘Smells Like Teen Spirit’ te gaan spelen, toen Dave een ietwat vreemde versie van de legendarische gitaarriff begon te spelen. Al snel bleek de band helemaal geen cover van de Nirvana-hit te spelen: Rick Astley en de Foos trakteerden het publiek op een ouderwetse ‘Rickroll’ met een cover van Astley’s megahit ‘Never Gonna Give You Up’.

Op YouTube doken al snel beelden van de grappige cover op:

‘Concrete and Gold’

Ondertussen komt de releasedatum van het nieuwe album van de Foo Fighters steeds dichterbij! Op 15 september brengen de rockers hun nieuwe plaat ‘Concrete and Gold’ uit. De band trakteerde haar fans de laatste maanden al op een aantal voorproefjes. Zo verscheen in juni de single ‘Run’. Ook speelde de band al enkele tracks van de nieuwe plaat live, waaronder de nummers ‘Arrows’‘Dirty Water’ en ‘Sunday Rain’.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.