Obama koopt alle kaartjes concert Two Door Cinema Club

Geschreven door op 27 augustus 2012 om 15:08
Barack Obama - Foto: Marc Nozell - Wikimedia Commons

Vrijwel alle tickets van het concert van Two Door Cinema Club in Washington zijn opgekocht door Barack Obama. De band heeft daarom een extra concert gepland.

Obama is volgens velen een groot fan van de Ierse band. Hij zou daarom als cadeau voor zijn personeel het concert hebben “afgehuurd”.

De Ierse band begint binnenkort met hun Amerikaanse tour en had dit ook totaal niet verwacht. Volgens een bron vinden de mannen van Two Door Cinema Club het wel helemaal te gek dat de machtigste man ter wereld fan van ze is.

Alleen de fans die nog sneller waren dan Obama, hebben kaartjes weten te bemachtigen. De overige kaartjes zijn compleet opgekocht door de president van de Verenigde Staten. Om teleurgestelde fans te voorkomen heeft Two Door Cinema Club daarom besloten om een extra concert in te plannen in Washington.

De Amerikaanse tour is onderdeel van de wereldtour waar Two Door Cinema Club mee bezig is. Zo staan ze 17 november nog in Paradiso en op 1 maart in nog de Heineken Music Hall. Voor beide concerten zijn nog tickets beschikbaar. Klik op een van de links om de goedkoopste tickets te bestellen!

Two Door Cinema Club – Undercover Martyn

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws