Gregor Salto en Pitbull gaan weer samenwerken

Geschreven door op 11 mei 2012 om 11:18
Pitbull - Foto: Eva Rinaldi - Bron: CC Flickr (CC BY-SA 2.0)

De Nederlandse house-dj Gregor Salto gaat weer samenwerken met de Cubaans-Amerikaanse rapper Pitbull! Na hun eerdere samenwerking met de bewerking van het nummer ‘Ai Si Eu Te Pego’ gaat de 36-jarige dj als producer te werk op het nieuwe album van de rapper.

Volgens de promoter van de bekende Nederlandse dj zou het gaan om een samenwerking voor een reclamecampagne van het bekende frisdrankenconcern Pepsi.

De vorige samenwerking van de twee deed het al goed, want op videowebsite Youtube werd de track al duizenden keren bekeken, of deze nieuwe samenwerking nou net zo’n succes wordt of misschien zelfs nog wel groter, is afwachten.

Het is overigens niet verwonderlijk dat het concern voor deze twee wereldsterren kiest, beide hebben namelijk al grootse successen achter hun naam staan. Zo scoorde de 31-jarige rapper grote hits waaronder de nummer 1 notering voor ‘I Know You Want Me (Calle Ocho)’.

YouTube player

Gregor Salto maakte op zjin beurt zichzelf wereldwijd beroemd door remixen voor Rihanna en Bob Sinclair. Ook met zijn singles ‘Lambada 3000’ en ‘What do you want papi’ stond hij hoog in de hitlijsten.

Wanneer het nummer precies uitgebracht wordt, is nog niet bekend. Voorlopig moeten wij het dus stellen met eerder werk van de twee!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Roddels