Selena Gomez teased nieuwe muziek via Instagram

Geschreven door op 7 februari 2017 om 13:34
Selena Gomez - Credits Lunchbox LP - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

 Selena Gomez heeft via Instagram nieuwe muziek geteased en internet staat weer op z’n kop! Het nummer zou namelijk over niemand minder dan Selena’s ex Justin Bieber gaan..

‘I had a dream, we were back to 17..’

Selena Gomez heeft een fragment van een nieuw nummer geteased via Instagram. In het korte fragment zingt Selena de zin ‘I had a dream, we were back to 17’. Fans denken daarom dat het nummer over haar ex Justin Bieber gaat. Want Selena leerde Justin kennen toen ze nog maar 17 jaar oud was!

Selena Gomez en Justin Bieber hadden een langdurige knipperlichtrelatie. Justin zong eerder al nummers over de relatie met Selena. De nummers Sorry en What Do You Mean zouden over de relatie met de zangeres gaan.

Het gaat beter met Selena

In 2016 ging het niet goed met de zangeres en nam ze een tijdelijke pauze. Maar nu lijkt ze weer helemaal terug te zijn van weggeweest! De zangeres heeft een kersverse relatie met popster The Weeknd (waar Justin niet helemaal blij mee is..) en zoals het ernaar uitziet binnenkort ook een nieuwe hit. Wij kunnen in ieder geval niet wachten totdat we meer van het nummer kunnen horen!

Beluister het fragment hieronder. Wat denk jij? Gaat het over ex Justin Bieber?

Bron: MTV

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Selena Gomez Nieuws