Waylon vertegenwoordigt Nederland tijdens Eurovisie Songfestival 2018

Geschreven door op 9 november 2017 om 12:16
Waylon - Foto: Rob Feber Fotografie Apeldoorn - (Bron: Wikimedia Commons)

Waylon gaat Nederland opnieuw vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival! Omroep AVROTROS bevestigde het nieuws via Twitter.

UPDATE: Waylon namens Nederland naar Eurovisie Songfestival

Het is bevestigd! Waylon gaat Nederland in mei 2018 vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in 2018. Het officiële Songfestival Twitteraccount van AVROTROS deelde het nieuws zojuist middels een tweet:

Mysterieuze teaser

De publieke omroep plaatste op 9 november een mysterieuze teaser op YouTube, gefilmd vanuit het perspectief van de toen nog onbekende deelnemer. Al snel werd duidelijk dat het om de 37-jarige zanger gaat.

Fans spotten al snel de kenmerkende hoed en getatoeëerde armen van Waylon. Ook is zijn hond in de video te zien. Verder zet het ‘onbekende’ personage zijn tv op The Voice of Holland, de talentenjacht waar Willem Bijkerk, zoals de zanger daadwerkelijk heet, als coach actief is.

Wat denk jij?

Ben jij blij met de deelname van de zanger? Denk je dat Nederland kans maakt tijdens het Eurovisie Songfestival 2018? Laat het ons weten!

The Common Linnets op Eurovisie Songfestival

De uit Apeldoorn afkomstige zanger nam al eerder met groot succes deel aan het Eurovisie Songfestival. In 2014 behaalde hij samen met Ilse DeLange de tweede plaats bij het Europese muziekfestijn, als The Common Linnets.

 

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.