Releasedatum documentaire Jonas Brothers bekendgemaakt

Geschreven door op 9 mei 2019 om 14:54
Jonas Brothers - Credits: Christopher Simon via Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

De Jonas Brothers zijn terug met nieuwe muziek, een concertreeks en als kers op de taart: een documentaire. Amazon heeft bekendgemaakt wanneer de docu uitkomt.

Jonas Brothers documentaire

De Jonas Brothers zijn back en dat heeft de hele wereld geweten. Na het uitkomen van de succesvolle track ‘Sucker‘ en het aankondigen van een nieuwe plaat, verschijnt er ook een documentaire over het leven van de broers. Deze is geproduceerd door Amazon. ‘Chasing Happiness‘ komt op dinsdag 4 juni 2019 uit in Amerika. Wanneer de docu in Nederland te zien is, is nog niet duidelijk.

‘Chasing Happiness’

In deze film is te zien hoe de beginjaren van het trio Joe, Kevin en Nick zijn verlopen en de ingewikkelde tijd die de familie doormaakte toen er financiële problemen opspeelden. Ook geeft Amazon een kijkje in de periode waarin de Jonas Brothers internationale successen behaalde. Daarnaast is ook de veelbesproken break-up van de groep in 2013 vastgelegd.

‘Music From Chasing Happiness’

Op donderdag 9 mei 2019 verscheen het album met de muziek van de documentaire. Deze plaat bevat zowel oude hits van de formatie als tracks van soloprojecten die de zangers hebben opgezet. Zo zijn de nummers ‘Cake By The Ocean‘ van DNCE, de band van Joe Jonas, en ‘Jealous‘ van Nick Jonas ook te vinden op het album. Beluister de plaat hier:

Promo

Op YouTube deelde Amazon tevens een promo van de documentaire. Ook hierin werd de releasedatum vermeld. Opvallend is dat in dit filmpje geen fragmenten uit de docu te zien zijn, maar er tegen de ‘Amazon Assistent’ Alexa gepraat wordt. Onduidelijk is of dit ook een onderdeel in de filmproductie is geworden.

 

Bronnen: RTL Boulevard, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Jonas Brothers Nieuws · Nieuws