Rachael Yamagata in april naar Paradiso Noord – Tolhuistuin

Geschreven door op 1 november 2016 om 10:29
Rachael Yamagata - Foto: Ed Lynn - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Rachael Yamagata komt volgend jaar naar Amsterdam! In april speelt de Amerikaanse singer-songwriter in Paradiso Noord – Tolhuistuin!

Rachael Yamagata concert

Op maandag 24 april 2017 geeft Yamagata een concert in Paradiso Noord in de Amsterdamse Tolhuistuin.

Rachael Yamagata tickets

Tickets voor het concert zijn o.a. te verkrijgen via de sites van Ticketmaster en Paradiso. De kaartverkoop begint om 10:00 uur op vrijdag 4 november.

Ticketmaster (4-11-16)Topticketshop

Samenwerking

De Amerikaanse artieste, die ook Japans, Italiaans en Duits bloed heeft, heeft al met diverse grote artiesten getourd en samengewerkt. Zo tourde ze bijvoorbeeld al met David Gray en verscheen ze als gastvocalist op diverse nummers van Bright Eyes. Bovendien waren verschillende nummers van Yamagata te horen in populaire series als One Tree Hill en How I Met Your Mother.

Zelf heeft de 39-jarige singer-songwriter sinds 2004 al vier studioalbums en diverse EP’s uitgebracht. Afgelopen september kwam haar nieuwste plaat Tightrope Walker uit, die vol staat met prachtige emotionele en vooral optimistische liedjes, waarvan er ongetwijfeld een aantal live gespeeld zullen worden in april!

YouTube player

Bron: Paradiso Amsterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.