Oranje Leeuwinnen liggen op koers voor EK finale in Enschede

Geschreven door op 24 juli 2017 om 15:26
Oranje fans - Foto: Martin Abegglen (Flicker, license: CC BY-SA 2.0)

Het Nederlands vrouwenvoetbalelftal gaat hard! De Oranje Leeuwinnen hebben nog geen wedstrijd verloren en de weg naar de EK finale in Enschede ligt nog volledig open.

Oranje Leeuwinnen op schema voor finale

Het Europees Kampioenschap vrouwenvoetbal is inmiddels een aantal wedstrijden onderweg en onze eigen Oranje Leeuwinnen zijn perfect aan het toernooi begonnen! Na twee winstpartijen hebben de dames nog altijd de maximale score. Zelfs Noorwegen, grootmacht binnen het vrouwenvoetbal en finalist van het vorige EK, werd al verslagen. Wie kan onze dames nog stoppen?

Daarbij is het toernooi ook mateloos populair onder de Nederlandse voetballiefhebbers. Met miljoenen kijkers leeft het vrouwenvoetbal meer dan ooit! Op 6 augustus staat de finale van het toernooi op het programma in het FC Twente Stadion in Enschede. Die wil jij toch niet missen!?

Finale EK Vrouwenvoetbal

De populariteit van het vrouwenvoetbal in Nederland is ook terug te zien in de kaartverkoop voor de wedstrijden. De Oranje Leeuwinnen spelen dit toernooi steevast voor een uitverkocht stadion en ook de kaarten voor de finale in Enschede gaan rap!

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via vertrouwde secundaire verkooppunten, maar wees er snel bij! De finale belooft een waar spektakel te worden en als onze dames zo doorgaan kan een plekje in deze spannende eindstrijd niet meer misgaan! Wil jij erbij zijn? Bestel dan snel je tickets!

Kaarten finale WEURO 2017

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · WEURO 2017 Nieuws