Joshua Radin geeft drie concerten in Nederland

Geschreven door op 2 december 2015 om 11:16

De Amerikaanse singer-songwriter Joshua Radin geeft volgend jaar in februari drie avonden op rij concerten in Nederland. Hij komt onder andere naar Utrecht, Nijmegen en Groningen en neemt een voorprogramma mee.

Joshua Radin en Rachael Yamagata

Joshua Radin geeft volgend jaar drie shows in Nederland. De singer-songwriter komt in mei 2016 onder andere langs in Utrecht, Groningen en Nijmegen. De shows die Joshua Radin speelt in Nederland zijn onderdeel van een Europese tour die loopt van eind januari tot en met eind februari. Bij alle shows neemt hij folkzangeres Rachael Yamagata mee als voorprogramma.

Tickets Joshua Radin

Joshua Radin geeft drie shows in Nederland. De eerste show is op zaterdag 6 februari 2016 in de Stadsschouwburg in Nijmegen. Op 7 februari 2016 speelt de zanger een show in De Oosterpoort in Groningen en op 8 februari 2016 komt hij naar TivoliVredenburg in Utrecht. De kaartverkoop voor de shows in Nederland is inmiddels al van start gegaan. De tickets voor Joshua Radin zijn onder andere te verkrijgen via Ticketmaster of op de websites van de deelnemende concert- of theaterzalen.

I’d Rather Be With You

Radin heeft een paar jaar terug in Nederland een kleine hit gehad met het nummer I’d Rather Be With You. Toch oogstte Radin daarvoor al redelijke naamsbekendheid. Zijn nummers werden meerdere malen gebruikt in tv-series en films. Om maar even een paar voorbeelden te noemen: Scrubs, Grey’s Anatomy, House en zelfs American Idol maakten gebruik van Radin’s repertoire. Grote kans dat je dus onbewust al een paar nummers van hem kent!

Onward and Sideways

De artiest heeft inmiddels nieuw materiaal in de schappen liggen; het zesde studioalbum Onward and Sideways werd begin dit jaar uitgebracht onder eigen beheer, in plaats van label Mom+Pop Music waar de zanger eerst bij aangesloten was. Bekijk hieronder een videoclip met muziek van het nieuwe album van de singer-songwriter.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.