EK Hit 2012 Danny De Munk: Wij Brullen Voor Oranje

Geschreven door op 24 mei 2012 om 10:57
Danny de Munk - Fotocredits Roswitha Geleijns (Wikimedia Commons)

Zanger Danny de Munk heeft zich aangemeld voor de EK hit van dit jaar. De 42-jarige maakte namen samen met DJ Galaga ‘Wij Brullen Voor Oranje’, bekijk hem hier!

Inmiddels heeft de zanger al via Twitter duidelijk gemaakt dat het om een echte ‘beuker’ gaat. Want met nog een EK Hit op de proppen wordt het moeilijk voor alle feestende oranjevierders om de beste eruit te kiezen. Inmiddels staat bij ons de teller toch wel op meer dan 20 EK-hits, en allemaal doen zij hun uiterste best om bij de top te horen.

Danny De Munk: Wij Brullen Voor Oranje

Danny zelf heeft gekozen voor een opzwepend nummer, met een duidelijk samenhorigheidsgevoel tracht hij dan een echte meezinger te lanceren die blijft hangen bij alle oranjesupporters deze zomer.

Niet voor niets zal hij dan ook volgende week, 30 mei, op de middenstip van De Kuip, vlak voor de oefenwedstrijd Nederland – Slowakije, het nummer ten gehore brengen als generale repetitie.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Danny De Munk Nieuws · Nieuws · Videos