Don Diablo in 2020 naar Ziggo Dome voor grootste soloshow tot nu toe

Geschreven door op 3 oktober 2019 om 10:40
Don Diablo - Foto: Don Pepijn Schipper (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Don Diablo komt volgend jaar naar de Ziggo Dome! De wereldberoemde dj speelt in mei 2020 een extra lange set tijdens zijn ‘Forever XL’ show.

Don Diablo naar Ziggo Dome

Don Diablo geeft volgend jaar zijn grootste soloshow tot nu toe! De Nederlandse dj geeft op zaterdag 9 mei 2020 een minimaal drie uur durende show onder de naam ‘Forever XL’. Tijdens het concert, dat plaatsvindt in de Amsterdamse Ziggo Dome, worden fans getrakteerd op een geheel nieuwe visuele ervaring met nooit eerder vertoonde documentaire-opnamen, in combinatie met muziek van zijn aankomende plaat ‘FOREVER’. Natuurlijk mag het publiek ook rekenen op de bekende hits van de dj.

Concertkaarten

Kaarten gaan op dinsdag 8 oktober in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van de Ziggo Dome. Zijn de tickets inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Samenwerking

Don Diablo draait al een flink aantal jaartjes mee in de muziekwereld. De Nederlander werkte in zijn carrière samen met een aantal enorme namen zoals Tiësto, Jessie J, Gucci Mane en Steve Aoki. Samen met deze wereldsterren bracht Don Pepijn Schipper, de daadwerkelijke naam van de dj, verschillende wereldhits uit. Zo heeft de track ‘Chemicals’ samen met Tiësto al bijna 60 miljoen weergaven op Youtube.

YouTube player

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.