Najib Amhali, Jörgen Raymann en meer naar FATU XL in AFAS Live

Geschreven door op 10 juli 2018 om 12:28
Katherine Ryan, Cody Ko en Noel Miller Snelle, Russel Kane, Moddi, DÉMIRA, Protest The Hero, Louise Lemón, vocals, Russell Howard, comedy - Comedy/Cabaret microfoon - Fotocredits: Ed Schipul Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

De Bijlmer bestaat vijftig jaar! En dat wordt binnenkort gevierd tijdens de show FATU XL in AFAS Live, met grote comedians als Najib Amhali, Jörgen Raymann en Roué Verveer.

FATU XL viert vijftigste verjaardag Bijlmer

De beroemdste wijk van Nederland bestaat vijftig jaar en dit wordt gevierd met een grote show van de langstlopende comedyshow van Nederland! Fatu XL, een speciale editie van hét comedyplatform van het Bijlmer Parktheater, viert het jubileum op zondag 23 september in AFAS Live.

Populaire comedians Jörgen Raymann, Rayen Panday, Najib Amhali, Soundos El Ahmadi en Roué Verveer betreden deze middag het podium van de Amsterdamse zaal. De presentatie van het event is zoals vanouds in handen van #teamfatu, MC Jeffrey Spalburg en DJ Phantom.

Comedy tickets

Kaarten voor de show zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de tickets inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · FATU XL Nieuws · Nieuws