Camilla Cabello reageert op vertrek uit Fifth Harmony

Geschreven door op 20 december 2016 om 10:59
Fifth Harmony - Fotocredits: OrangeSporanges (Wikimedia Commons)

Het schokkende nieuws dat Camilla Cabello uit Fifth Harmony stapt werd gisteren bekend gemaakt. Er was nog geen reactie gekomen van Camilla. Vandaag is daar verandering ingekomen, de zangers plaatste haar statement op haar Instagram.

Camilla Cabello reageert op vertrek uit Fifth Harmony

Een zwarte dag voor de fans van Fifth Harmony. Dat was het gisteren toen bekend werd gemaakt dat Camilla Cabello de meidengroep na 4,5 jaar verlaat. Nog schokkender was het nieuws dat de overige meiden het via haar woordvoerders te horen kregen en niet via de zangeres zelf. Maar daar blijkt volgens Camilla helemaal niets van waar!

De zangeres plaatste een statement over haar vertrek op haar Instagrampagina. “Ik was geschokt toen ik het statement las op de Fifth Harmony-pagina zonder dat ik er iets vanaf wist. De meiden wisten hoe ik me erover voelde. We hebben lange gesprekken gevoerd over de toekomst toen we op tour waren. Dat ze zeggen dat ze het via mijn woordvoerders te horen hebben gekregen is simpelweg niet waar.”

Lees de volledige statement van de zangeres hier:

Fifth Harmony

De meidengroep Fifth Harmony werd 4,5 jaar geleden bij het tweede Amerikaanse seizoen van X-factor gevormd. De meidengroep bracht twee albums uit. Waaronder het debuutalbum Reflection en het recent uitgebrachte album 7/27. De hit Work From Home is dit jaar de meest bekeken muziekvideo op YouTube!

Voor de fans is er gelukkig goed nieuws. Ondanks het vertrek van Camilla gaat de groep wel gewoon met z’n vieren door!

Bron: Instagram Camilla Cabello

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fifth Harmony Nieuws · Nieuws