Oscar And The Wolf voor concerten naar Nederland

Geschreven door op 24 augustus 2016 om 10:33
Oscar And The Wolf Foto: Kmeron - CC flickr

Hype! De Gentse groep Oscar And The Wolf komt naar Nederland! In december én april 2017 komt de Belgische electropopband in Amsterdam optreden!

Oscar And The Wolf

Kmeron – flickr

Oscar And The Wolf concert

Voor velen waren ze een van de hoogtepunten van festivals als Pinkpop en Lowlands. En terecht, met hun sprankelende electropopliedjes brengen ze iedereen in vervoering. Op donderdag 8 december komt de Gentse band Oscar and The Wolf hun sprookjes in Paradiso Amsterdam tot leven brengen.

UPDATE: omdat één concert natuurlijk niet genoeg is, komt de band op vrijdag 14 april 2017 de Heineken Music Hall vullen!

Oscar And The Wolf kaarten

Tickets voor het optreden in december zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De voorverkoop start op donderdag 25 augustus om 10:00. De kaarten voor het concert in april gaan vanaf vrijdag 2 september om 10:00 in de verkoop.

Even geduld

De band rondom Max Colombie teert al een tijdje op hun debuutalbum Entity uit 2014. Het album kwam hoog in de Nederlandse lijsten, domineerde de Vlaamse lijsten, en zorgde voor liefst zes nominaties voor de MIA’s. Ondertussen hebben ze een tweede album aangekondigd, waarvan de single The Game al is uitgebracht. Voor de rest is er nog niets bekend over het nieuwe werk. We moeten dus geduld hebben.

Wel weten we dat de band goed is in volle zalen trekken. Heineken Music Hall werd al een keer uitverkocht, en dit wordt hun vierde bezoek aan Paradiso. Deze jongens kun je dus wel een goed concert toevertrouwen.

YouTube player

Bronnen: Paradiso en Heineken Music Hall

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Reacties

  • Pingback: Oscar And The Wolf voor concert naar Nederland » NieuwsInAktie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.