Eye in the Sky aankomend najaar voor concert naar Hedon

Geschreven door op 28 juni 2018 om 11:27
The Alan Parsons Live Project, Eye in the Sky - Foto: MarieLopezPhotographer - (Bron: Wikimedia Commons)

Eye in the Sky komt naar Nederland! De band die bestaat uit leden van The Alan Parsons Project en zangeres Maggie Reilly komt dit najaar naar Hedon.  

Eye in the Sky naar Nederland

Wanneer de bandleden van Alan Parsons Project de krachten bundelen met de zangeres van de Mike Oldfield band dan moet er wel iets speciaals uitkomen! Je kunt het zelf gaan beleven, want de muzikanten komen naar Nederland. Op woensdag 7 november 2018 staat de band Eye in the Sky in de Grote Zaal van de Hedon in Zwolle.

Vorig jaar waren de muzikanten van The Alan Parsons Project nog in ons land te vinden voor meerdere shows, toen mét Alan Parsons. Nu komen ze zonder de zangeres naar ons land, maar de artiesten brengen wel verschillende hits van de band ten gehore samen met zangeres Maggie Reilly.

Concertkaarten

Tickets voor Eye in the Sky – Musicians of The Alan Parsons Project Meet The Voice of Mike Oldfield Band zijn onder andere verkrijgbaar via de site van Ticketmaster. De kaartverkoop start zaterdag 30 juni 2018 om 10.00 uur.


 Bron: Hedon, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.